Friday, November 30, 2012

peplum : 14 colours!

Assalamualaikum :)

hari ni update sale untuk peplum! ada 14 warna semuanya. sangat2 tempting tahuu. jika berminat, bolehlah emailkan nama, alamat, hp dan code ke byfatinsuhana@yahoo.com. harga tidak termasuk postage. semua fixed price tapi if beli 3 items dan keatas, dapat free postage. yeay!

IMPORTANT : sale ini hanya bagi mereka yang serius dan boleh bayar by ahad ni. postage akan dibuat pada hari isnin petang dan selasa. by selasa blogshop ini akan rehat seketika selama 2 minggu. jadi sebarang pembayaran haruslah dibuat sebelum isnin hadapan.

sebelum saye perkenalkan warna2 untuk peplum,



during hijabista mag website launch :) jika berminat dengan dress yang saya pakai (without the skirt), boleh purchase now dengan harga yang sangat berpatutan :D comes in navy blue and orange. wink.

Ribbon Dress (blue/orange)
Free size (fit XS-M)
Material : stretchable polyster
Price : RM50 (without postage)


BLUE SOLD OUT




ORANGE AVAILABLE





Peplum (with puff)
Size : free size (fits XS untill M)
Material : lycra
Price : RM50 (without postage)
3 items and above, free postage.


MAGENTA FULLY BOOKED




BLUE JEWEL FULLY BOOKED




BLACK NIGHT FULLY BOOKED



MUSTARD AVAILABLE



WILD IRIS FULLY BOOKED



TERRA COTTA AVAILABLE



PERRY BLUE FULLY BOOKED



CARAMEL AVAILABLE





Peplum (without puff)
Size : free size (fits XS untill M)
Material : lycra
Price : RM50 (without postage)
3 items and above, free postage.

ICE MINT FULLY BOOKED
original colour macam dekat belakang font itu :)


LITE PEACH AVAILABLE




PURPLE ORCHID AVAILABLE



NAVY BLUE FULLY BOOKED



DUSTY PINK FULLY BOOKED




LITE EMERALD AVAILABLE




 happy shopping :D

19 comments:

  1. xde baju yang ada size fit sampai L ker, coz saya berminat tapi xdapat pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. currently takde lagi.. will do next time, Insha-Allah :)

      Delete
  2. fatin, skirt tue cantuk sgt.. beli kt mane ye?

    ReplyDelete
  3. mcm mana nak order..cantikk semuaaaa^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh place the order kat byfatinsuhana@yahoo.com

      Delete
  4. nak oder baju peplum biru ribbond to cmne??price bpe ye fatin suhana?

    ReplyDelete
  5. Cantik sangat, but too fit! I'm waiting for loose size~ Yeay!!

    ReplyDelete
  6. lycra ni same dengan peplum b4 nie ke? lain kan?

    ReplyDelete
  7. bju yg ada ribbon 2 cantikkkkk!!da hbs plak...='(

    ReplyDelete
  8. Yg mane available? I nk beli tp mcm semua fully booked je

    ReplyDelete
  9. Ada lagi tak restock utk peplum ni...semua dah fully booked jer...

    ReplyDelete
  10. dear ade lagi tak peplum blue jewel, terra cotta, perry blue, navy blue and lite emerald ?

    ReplyDelete
  11. kak fatin tak bukak offcl butik ke?

    ReplyDelete
  12. q fatin..
    ada buat tutorial x how u wore that tudung?sy pn penggemar bawal..tp kdg2 bosan ngn style sama dr dulu..
    nmpk simple but nice..how eh?kang sy pandai2..len plk jdnya..

    -Am,20-

    ReplyDelete